Книги » Новинки » Шевченко на кожен день: з Яніною Соколовою
Шевченко на кожен день: з Яніною Соколовою
Fb2

Книга Шевченко на кожен день: з Яніною Соколовою скачать fb2

Назва: Електронна книга Шевченко на кожен день: з Яніною Соколовою
ISBN: 978-966-03-8392-0
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 560
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Шевченко на кожен день: з Яніною Соколовою fb2

Короткий зміст книги Шевченко на кожен день: з Яніною Соколовою -

Це видання є унікальним, бо дає читачеві можливість не тільки день за днем увесь рік занурюватися у творчість геніального українського поета Тараса Григоровича Шевченка (1814—1861), а й почути як звучать його поезії у виконанні професійної акторки і популярної телеведучої Яніни Соколової.
Видання ілюстроване малюнками, начерками и офортами Шевченка, який до того ж був талановитим художником, академіком гравюри Петербузької академії мистецтв. На сторінці ви можете завантажити книгу Шевченко на кожен день: з Яніною Соколовою в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Шевченко на кожен день: з Яніною Соколовою належить до жанру Поезія. Електронна книга автора повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Шевченко на кожен день: з Яніною Соколовою -
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Олександр
Олександр
9 вересня 2024 11:11
"Шевченко на кожен день" з Яніною Соколовою – це чудове поєднання поетичної спадщини Тараса Шевченка та сучасного осмислення його творчості. Книга надихає читача зануритися в глибини української культури й водночас знайти актуальні теми для роздумів у нашому сучасному житті. Яскравий стиль викладу та глибокі роздуми роблять цей твір справжнім скарбом для кожного, хто прагне зрозуміти генія Шевченка.
Правовласникам