Книги » Новинки » Вірші для дітей
Вірші для дітей
Fb2

Книга Вірші для дітей Олена Пчілка скачать fb2

Назва: Електронна книга Вірші для дітей
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 17
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Вірші для дітей fb2

Короткий зміст книги Вірші для дітей - Олена Пчілка

Збірочка Олени Пчілки містить вірші для дітей: «Годі, діточки вам спать!», «Весняні квіти», «Сонечко», «Іванко», «Мама і доня», «Безконечна пісенька», «Безконечна казочка», «Метелик», «Цікава казочка», «Морквяний вояк», «Як швидко літо проминуло», «Змінилося все…», «Вітер», «Дивна хатка», «Тямущий котик», «Сон», «З гринджолятами», «Додому», «Зимовий вечір».
Олені Пчілці належить поважне місце в українській дитячій літературі. Крім численних поезій, казок, оповідань, вона написала для дітей багато п'єс. На сторінці ви можете завантажити книгу Вірші для дітей в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Вірші для дітей належить до жанру Книги про поезію для дітей. Електронна книга автора Олена Пчілка повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Вірші для дітей - Олена Пчілка
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Олександр
Олександр
9 вересня 2024 13:55
Книга "Вірші для дітей" Олени Пчілки — це справжній скарб української дитячої літератури. Її вірші наповнені яскравими образами та мелодійністю, що сприяє розвитку уяви і любові до рідної мови. Читання цих творів дарує дітям радість та знайомить їх з красою навколишнього світу.
Правовласникам