Книги » Новинки » Помаранчевий сад
Помаранчевий сад
Fb2

Книга Помаранчевий сад Ларрі Трамбле скачать fb2

Назва: Електронна книга Помаранчевий сад
ISBN: 978-617-7654-02-4
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Анетти Антоненко
Кількість сторінок: 112
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Помаранчевий сад fb2

Короткий зміст книги Помаранчевий сад - Ларрі Трамбле

Коли Амед плаче, Азіз плаче теж.
Коли Азіз сміється, Амед сміється також.
Ці брати-близнюки могли б мирно жити в затінку помаранчевих дерев. Але снаряд перетинає небо, вбиває їхніх бабусю і дідуся. Війна вривається в їхнє дитинство і розділяє їх. З’являються чоловіки, які вимагають помститися за кров ближніх.
Амед чи Азіз – комусь із них доведеться принести найбільшу з можливих жертв. І всі віддають шану мученику – як мертві, так і ті, що залишилися.
Даючи читачеві можливість вирішувати, хто є чистим душею, брехуном, героєм-фанатиком, цей твір, що став уже невід’ємною частиною квебекської літератури, що є водночас на часі і поза часом, сповнений потужної сили великих трагедій і ліризму легенд пустелі. На сторінці ви можете завантажити книгу Помаранчевий сад в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Помаранчевий сад належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Ларрі Трамбле повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Помаранчевий сад - Ларрі Трамбле
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Лариса
Лариса
9 вересня 2024 15:44
"Помаранчевий сад" Ларрі Трамбле вражає глибокими емоціями та тонким підходом до дослідження людських відносин. Автор майстерно поєднує реалістичність із поетичністю, створюючи атмосферу, що запам'ятовується. Ця книга неодмінно залишить слід у серці кожного читача.
Правовласникам