Книги » Новинки » Танго долі
Танго долі
Fb2

Книга Танго долі Юлія Шеко скачать fb2

Автор: Юлія Шеко
Назва: Електронна книга Танго долі
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 214
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Танго долі fb2

Короткий зміст книги Танго долі - Юлія Шеко

Важко жити із клеймом «Невдаха». Вікторія завжди потрапляє у неприємності, але одного разу на її шляху з’являється принц, що рятує від усіх проблем. Не зважаючи на небезпечні жарти долі, дівчина з хлопцем тримаються разом та встигають закохатися, хоч їхнє щастя й не довго триває. Дівчина їде до подруги в Туреччину, де на неї чекають справжні невдачі — розрив стосунків із коханим, тимчасове божевілля подруги та зґвалтування із боку її чоловіка, який від розпачу за втраченою дитиною наважується на такий жорстокий крок.
Вікторія повертається додому сама не своя, але доля знову посилає їй нові випробування. Чи зможе вона їх перенести та врешті-решт отримати свою частинку щастя чи так на все життя й залишиться невдахою, якій ніколи не посміхається пані удача?… На сторінці ви можете завантажити книгу Танго долі в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Танго долі належить до жанру Психологічний трилер. Електронна книга автора Юлія Шеко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Танго долі - Юлія Шеко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Марина
Марина
9 вересня 2024 20:55
"Танго долі" Юлії Шеко вражає глибоким проникненням у людські емоції та тонкими пастелями життя. Авторка майстерно поєднує драму і романтику, створюючи захопливу історію, яка залишає відгук у душі. Ця книга зобов'язує замислитися над власними виборами і їхнім впливом на наше життя.
Правовласникам