Книги » Новинки » Поміж рядками
Поміж рядками
Fb2

Книга Поміж рядками Юлія Шеко скачать fb2

Автор: Юлія Шеко
Назва: Електронна книга Поміж рядками
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 234
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Поміж рядками fb2

Короткий зміст книги Поміж рядками - Юлія Шеко

Дівчина Ліля опиняється на межі нервового зриву, коли дізнається про жахливий вчинок коханого — вбивство дітей. Доля зводить її з психологом, котрий намагається допомогти їй та наставити на вірний шлях, але одного дня сам відходить від нього, стаючи на слизьку стежку брехні.
Доля маневрує між заплутаним трикутником, повним інтриг та недомовленостей і сама розставляє крапки, в той час як головні герої виявляються не спроможними знайти вірний вихід. На сторінці ви можете завантажити книгу Поміж рядками в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Поміж рядками належить до жанру Психологічний трилер. Електронна книга автора Юлія Шеко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Поміж рядками - Юлія Шеко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Євгенія
Євгенія
9 вересня 2024 21:00
«Поміж рядками» Юлії Шеко — це вражаючий роман, який майстерно поєднує емоційність та глибокі роздуми про життя. Авторка талановито створює атмосферу, в якій читач може поринути у світ своїх думок і переживань. Книга залишає по собі відчуття натхнення та спонукає до саморефлексії.
Правовласникам