Книги » Новинки » Заручники містерії та абсурду
Заручники містерії та абсурду
Fb2

Книга Заручники містерії та абсурду Ярослав Трінчук скачать fb2

Назва: Електронна книга Заручники містерії та абсурду
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 190
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Заручники містерії та абсурду fb2

Короткий зміст книги Заручники містерії та абсурду - Ярослав Трінчук

Чи впевнені ми, що здатні керувати власною свідомістю? Гарантії нема ні в кого…
Війна в Афганістані. Молодий льотчик отримує завдання розбомбити об’єкт. Побачивши, що це звичайне село, він скинув бомби на гори. Олександр (льотчик) знає, що за це буде покараний. «Покарання» несподіване — льотчика відправляють на курорт. В Радянському Союзі розроблялася методика психотронного впливу на людину. Цебто, з людини висмикували свідомість. На курорті Олександр знайомиться з привабливою лікаркою. Він і не підозрює, що став «піддослідним кріликом».
Несподіванка друга — у психлікарні пілота лікує та ж особа, яка спробувала скалічити його свідомість. На сторінці ви можете завантажити книгу Заручники містерії та абсурду в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Заручники містерії та абсурду належить до жанру Альтернативна історія. Електронна книга автора Ярослав Трінчук повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Заручники містерії та абсурду - Ярослав Трінчук
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юрій
Юрій
10 вересня 2024 00:00
"Заручники містерії та абсурду" Ярослава Трінчука вражає своїм глибоким сюжетом і майстерним поєднанням реальності з елементами сюрреалізму. Автор ловко грає з абсурдними ситуаціями, змушуючи читача не лише сміятися, а й замислюватися над сенсом життя. Це книга, яка залишає слід у пам'яті та спонукає до роздумів.
Правовласникам