Книги » Новинки » Київські бомби
Київські бомби
Fb2

Книга Київські бомби Андрій Кокотюха скачать fb2

Назва: Електронна книга Київські бомби
ISBN: 978-966-03-7598-7
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Київські бомби fb2

Короткий зміст книги Київські бомби - Андрій Кокотюха

1907 рік. У Російській імперії — конституційний переворот. Влада широким фронтом наступає на громадянські права та свободи людей. У відповідь звучать постріли та летять саморобні бомби. Київ тих часів стає ареною бойових дій. Тут, немов гриби, виростають бойові організації, чиї дії вже не підпорядковані єдиному центру.
Андрій Волох, молодий українець, вигнаний з університету за участь у протестах, теж бере до рук зброю. Тепер він — Полтава. І його подальша доля тісно переплітається з радикальним ватажком бойовиків Залізняком, професійним терористом Штерном, жандармським ротмістром Підвисоцьким та Фаїною — вдовою страченого революціонера, котра прагне помсти. Але чи в повній мірі прийнятні ідеї тотального терору для таких, як Полтава? Тим більше якщо терор — зброя не лише бойовиків, а й влади, яка з ними бореться… На сторінці ви можете завантажити книгу Київські бомби в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Київські бомби належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Андрій Кокотюха повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Київські бомби - Андрій Кокотюха
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Микола
Микола
15 вересня 2024 18:11
"Київські бомби" Андрія Кокотюхи — це захоплюючий трилер, який майстерно поєднує елементи детективу та соціальної драми. Автор вдало передає атмосферу столиці, сплітаючи реалії сучасності з напруженими сюжетними лініями. Книга вражає глибокими персонажами та непередбачуваними поворотами, залишаючи читача в очікуванні наступної сторінки.
Правовласникам