Книги » Новинки » Палімпсести
Палімпсести
Fb2

Книга Палімпсести Василь Стус скачать fb2

Назва: Електронна книга Палімпсести
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 323
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Палімпсести fb2

Короткий зміст книги Палімпсести - Василь Стус

«Палімпсести» Василя Стуса — це одна з найбільш відомих поетичних збірок автора, наповнена філософсько-експресіоністичними образами шляху, долі, смерті і боротьби.
У ній відображені внутрішні переживання автора власного арешту, численні стилістичні прийоми увиразнюють поетику віршів.
Світову славу митцю принесли збірки «Палімпсести», «Круговерть», «Веселий цвинтар», «Час творчості».
Василь Стус — український поет-шістдесятник, майстер філософсько-сатиричної творчості, політв’язень СРСР, Герой України. На сторінці ви можете завантажити книгу Палімпсести в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Палімпсести належить до жанру Поезія. Електронна книга автора Василь Стус повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Палімпсести - Василь Стус
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Людмила
Людмила
10 вересня 2024 02:33
"Палімпсести" Василя Стуса — це глибоке і чуттєве дослідження людських переживань, свободи і боротьби за права. Поезія автора пронизана емоціями та філософськими роздумами, які залишають по собі сильний відгук. Ця книга вражає своєю щирістю і актуальністю навіть сьогодні.
Правовласникам