Книги » Новинки » Слово про рідну матір
Слово про рідну матір
Fb2

Книга Слово про рідну матір Максим Рильський скачать fb2

Назва: Електронна книга Слово про рідну матір
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 8
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Слово про рідну матір fb2

Короткий зміст книги Слово про рідну матір - Максим Рильський

«Слово про рідну матір» — лірична поема, покликана до життя початком Великої Вітчизняної війни.
Максим Рильський — український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч, мовознавець, літературознавець, академік АН УРСР.
У сім років написав перший вірш, а 1910 р. вийшла дебютна збірка «На білих островах». У радянську добу Рильський написав 35 книжок поезій, найкращі серед яких — «Знак терезів» (1932), «Літо» (1936), «Україна», «Збір винограду» (1940), «Слово про рідну матір», «Троянди й виноград» (1957), «Голосіївська осінь», «Зимові записи» (1964); чотири книжки ліро-епічних поем, багато перекладів зі слов'янських та західноєвропейських літератур, наукові праці з мовознавства та літературознавства. На сторінці ви можете завантажити книгу Слово про рідну матір в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Слово про рідну матір належить до жанру Поезія. Електронна книга автора Максим Рильський повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Слово про рідну матір - Максим Рильський
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ігор
Ігор
10 вересня 2024 06:00
Книга Максима Рильського "Слово про рідну матір" вражає глибоким емоційним змістом та майстерно переданими почуттями любові і вдячності до матері. Поетичний стиль автора дарує читачеві можливість зануритися в світ спогадів і ніжності, викликаючи щирі роздуми про значення материнської любові в житті кожної людини. Це твір, який залишає слід у душі та нагадує про неперевершену цінність материнства.
Правовласникам