Книги » Новинки » Блукаюча у часі
Блукаюча у часі
Fb2

Книга Блукаюча у часі ПерсеФона скачать fb2

Автор: ПерсеФона
Назва: Електронна книга Блукаюча у часі
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 191
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Блукаюча у часі fb2

Короткий зміст книги Блукаюча у часі - ПерсеФона

Історія розповідає про відьму Моніку. Дівчина покохала молодого священика, багато років тому. Він не відповідав на її почуття. З відчаю Моніка звертається до відьми Ханни, яка причаровує пастора. Оскільки дії розгортаються повільно, то за цей час батьки Моніки віддають її заміж, за ущербного й огидного, зате багатого Вадима. І Моніка знову звертається до відьми, щоб зжити зі світу свого чоловіка, який ненавидів та бив її. Ворожіння відьми дає позитивні результати. Вадим зникає, а Моніка одружується з коханим священиком Дмитром. Їх життя тече ординарно, окрім того, що Моніку поглинув відьомський світ і вона залюбки навчається у відьми чарам. І потроху, темний бік ворожіння забирає здоровий глузд Дмитра. Розплата настає в обличчі Вітольда, — друга сім’ї Скоропатських. Він виявився могутнім демоном Блудом, Ханна служила йому вже декілька століть. Головною її метою було ініційовувати нових відьом, шукати жертви для Кадука — болотного біса і брата Блуда.
Блуд закохується в Моніку й ховає душу Дмитра, щоб бути з нею. Проте Моніка відмовляє і йде служити відьмі Ханні… На сторінці ви можете завантажити книгу Блукаюча у часі в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Блукаюча у часі належить до жанру Фентезі. Електронна книга автора ПерсеФона повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Блукаюча у часі - ПерсеФона
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Дмитро
Дмитро
10 вересня 2024 07:55
«Блукаюча у часі» ПерсеФони – це захоплююча подорож крізь епохи, сповнена магії та інтриги. Автор майстерно поєднує історію з фантазією, створюючи унікальний світ, який залишає після себе тривкий слід у серці читача. Книга вражає глибиною персонажів і непередбачуваними поворотами сюжету, що робить її справжнім літературним відкриттям.
Правовласникам