Книги » Новинки » Чалий кінь
Чалий кінь
Fb2

Книга Чалий кінь Агата Крісті скачать fb2

Назва: Електронна книга Чалий кінь
ISBN: 9786171279896
Мова: Українська
Видавництво: Книжковий клуб
Оригінальна назва: The Pale Horse
Кількість сторінок: 288
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Чалий кінь fb2

Короткий зміст книги Чалий кінь - Агата Крісті


  • Неперевершені романи від королеви детективу!

  • Нова екранізація від BBC


За дивних обставин убито католицького священика. Найвагомішу зачіпку знаходять в черевику пастора. Це папірець із кількома прізвищами, без жодних коментарів чи пояснень. Та невдовзі поліція встановлює, що багато імен з цього переліку вже згадані в некрологах. Раптово з’являється свідок, який бачив убивцю священика. Але підозрюваний виявляється калікою. Тим часом серед людей ширяться чутки про трьох спадкових відьом з котеджу «Чалий кінь», що здатні насилати смерть. Та як це стосується вбивства священика? Кримінальному інспекторові Лежену й історикові Марку Істербруку належить з’ясувати, що або хто стоїть за всіма цими химерними подіями.
Про автора:
Аґату Крісті знають у всьому світі як королеву детективу. Близько мільярда примірників її творів продано англійською мовою, ще один мільярд — у перекладі 100 іноземними мовами. Вона — найпопулярніший автор усіх часів. За кількістю перевидань її книжки поступаються лише Біблії та творам Шекспіра. На сторінці ви можете завантажити книгу Чалий кінь в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Чалий кінь належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Агата Крісті повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Чалий кінь - Агата Крісті
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Сергій
Сергій
31 серпня 2024 11:55
"Чалий кінь" Агати Крісті — це захоплюючий детектив, який вражає майстерною грою загадок і несподіваних поворотів сюжету. Герої, зокрема, симпатичний Еркюль Пуаро, тримають читача в напруженні до останньої сторінки. Ця книга демонструє геніальність Крісті у створенні атмосферного та інтригуючого світу кримінальних таємниць.
Правовласникам