Книги » Новинки » Душа обирає наосліп
Душа обирає наосліп
Fb2

Книга Душа обирає наосліп Олександра Малаш скачать fb2

Назва: Електронна книга Душа обирає наосліп
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 94
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Душа обирає наосліп fb2

Короткий зміст книги Душа обирає наосліп - Олександра Малаш

Прозовий диптих Олександри Малаш «Душа обирає наосліп» присвячений Жінкам, які блукають у пошуках свого місця у цьому світі. Вони навпомацки знаходять людей, яким віддають найдорожче — ключі до серця.
Героїні повістей «Коли моя мати співає» та «Карамболь», здавалося б, ніколи не зрозуміли б одна одну, якби десь зустрілися. Одна не вміє жити в реальності, але сили духу вистачить на те, щоб і подорослішати, й лишитися собою. А інша так ревно відстоює свою гідність, що це закінчується нервовим розладом.
Але є те, що їх об’єднує — бажання, пройшовши всі випробування долі, зберегти своє жіноче Я та розчинитися в любові до Того Єдиного, який прийме й покохає такою, як є… На сторінці ви можете завантажити книгу Душа обирає наосліп в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Душа обирає наосліп належить до жанру Сучасна жінка. Електронна книга автора Олександра Малаш повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Душа обирає наосліп - Олександра Малаш
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юрій
Юрій
10 вересня 2024 12:44
"Душа обирає наосліп" Олександра Малаш — це глибока та зворушлива книга, яка відкриває нові горизонти самопізнання і розуміння власних бажань. Автор майстерно поєднує філософські роздуми з практичними порадами, що робить читання не лише цікавим, а й корисним. Рекомендую всім, хто шукає відповіді на запитання про своє призначення і життєві вибори.
Правовласникам