Книги » Новинки » Від нікчеми до надлюдини
Від нікчеми до надлюдини
Fb2

Книга Від нікчеми до надлюдини Ігор Кузьма скачать fb2

Назва: Електронна книга Від нікчеми до надлюдини
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 134
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Від нікчеми до надлюдини fb2

Короткий зміст книги Від нікчеми до надлюдини - Ігор Кузьма

Наш стан на даний момент можна охарактеризувати як «нікчемність». Чи можете ви сказати, що володієте собою? Контролюєте свої думки, емоції, вчинки? Чи вмієте планувати своє майбутнє і здійснювати свої плани і мрії? З цієї книги ви дізнаєтеся, як простими методами домогтися дивовижних результатів по зміні своїх звичок і стати Людиною з великої літери.
Ця книга не є спеціалізованим керівництвом в різних сферах діяльності. Це скоріше потужний багатофункціональний мотиватор в умовах дефіциту часу і безперервного потоку інформації.
Ігор Кузьма є автором ряду робіт і художніх творів по особистісному саморозвитку і психологічній адаптації,здоровому способу життя. Працює в галузі медицини и спорту. На сторінці ви можете завантажити книгу Від нікчеми до надлюдини в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Від нікчеми до надлюдини належить до жанру Навички. Вміння. Електронна книга автора Ігор Кузьма повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Від нікчеми до надлюдини - Ігор Кузьма
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Валентин
Валентин
10 вересня 2024 13:55
Книга "Від нікчеми до надлюдини" Ігоря Кузьми надихає своєю щирістю і практичними порадами. Автор майстерно поєднує особистий досвід із універсальними істинами, що допомагає читачеві знайти власний шлях до самовдосконалення. Це видання стане чудовим путівником для тих, хто прагне змінити своє життя на краще.
Правовласникам