Книги » Новинки » Вирій загублених душ
Вирій загублених душ
Fb2

Книга Вирій загублених душ Тетяна Ковтун скачать fb2

Назва: Електронна книга Вирій загублених душ
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 292
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Вирій загублених душ fb2

Короткий зміст книги Вирій загублених душ - Тетяна Ковтун

«Вирій загублених душ» — авантюрний роман про шлях української емігрантки.
На початку двотисячних років випускниця університету Аня намагається самоствердитися як педагог, а згодом — як підприємець, але зазнає фіаско. Точкою неповернення для неї стає нелегальна робота в одному з італійських готелів. З часом вона долає нелегкі сходинки на шляху до свого нового статусу — громадянки Франції, працівниці поважної дипломатичної установи. Обдарованість, гострий розум і особливий душевний склад допомагають молодій жінці пристосуватися до життя в інших країнах і з гідністю реалізувати себе як особистість.
Аня, не в останню чергу, завдяки своєму походженню (мати в неї циганка), часом вдається до нетрадиційних методів впливу на ситуацію, коли та видається нерозв'язною будь-якій іншій людині. Героїня нагадує міфічну рослину омелу («Квітка омели» — перша назва роману). Рослина має подвійну природу, що дозволяє їй вистояти за будь-яких важких умов. З одного боку, це отруйний паразит, з іншого — джерело для ліків від божевілля і навіть, більше того, різдвяний букет на щастя. Такі фатальні і суперечливі сторони Аниної натури повною мірою відчули на собі ті чоловіки, які добивалися її прихильності. На сторінці ви можете завантажити книгу Вирій загублених душ в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Вирій загублених душ належить до жанру Сучасна жінка. Електронна книга автора Тетяна Ковтун повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Вирій загублених душ - Тетяна Ковтун
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Кирило
Кирило
10 вересня 2024 16:55
"Вирій загублених душ" Тетяни Ковтун – це глибока та емоційна історія, яка занурює читача у світ пошуків і самопізнання. Авторка майстерно поєднує філософські роздуми з захопливим сюжетом, створюючи атмосферу мрій та надій. Книга залишає по собі глибокий слід і спонукає до роздумів про сенс життя та душевну гармонію.
Правовласникам