Книги » Новинки » Королі і капуста
Королі і капуста
Fb2

Книга Королі і капуста О. Генрі скачать fb2

Автор: О. Генрі
Назва: Електронна книга Королі і капуста
ISBN: 978-966-03-8343-2
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 475
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Королі і капуста fb2

Короткий зміст книги Королі і капуста - О. Генрі

Новели великого американського письменника, майстра короткого оповідання О. Генрі (1862—1910) вже більше ста років приваблюють читача добрим гумором, оптимізмом, юнацьким запалом.
Яскравим прикладом оригінального стилю О. Генрі є роман «Королі і капуста», що складається з авантюрно-гумористичних новел, дія яких відбувається в Латинській Америці.
До книги також увійшли збірки новел «Чотири мілліони» і «Наготований світич», життєві перипетії героїв яких — дрібних клерків, продавчинь, бродяг, безвісних художників, поетів, дрібних авантюристів — не можуть залишити читача байдужим. На сторінці ви можете завантажити книгу Королі і капуста в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Королі і капуста належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора О. Генрі повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Королі і капуста - О. Генрі
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
10 вересня 2024 20:11
"Королі і капуста" О. Генрі вражає іронічним стилем та майстерним гумором. Автор вміло поєднує елементи соціальної критики з захоплюючими сюжетними поворотами, які змушують задуматися про справжні цінності в житті. Ця повість залишає після себе приємне відчуття легкості та мудрості.
Правовласникам