Книги » Новинки » Криничар
Криничар
Fb2

Книга Криничар Мирослав Дочинець скачать fb2

Назва: Електронна книга Криничар
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 472
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Криничар fb2

Короткий зміст книги Криничар - Мирослав Дочинець

«…Дорогий читальнику, наберися неспішності, як я зараз. Будь терплячим, як криничар, що довбає колодязь у кремінному перелозі. І матимеш відплату. Зчитуючи попасом мої душевні повіряння, мої життьові зарубки, дійдеш і до головного. Я відкрию тобі секрет, як здобути те, чого домагаються всі — Багатство. Я відкрию тобі принаду двох головних свобод — звільнення від страху і від злиднів. Бо лише ці дві свободи владні привести до того, що керує світом і людьми.
Ось писемний діяріюш про мій світ — хиткий острівець у морі часу…» На сторінці ви можете завантажити книгу Криничар в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Криничар належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Мирослав Дочинець повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Криничар - Мирослав Дочинець
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Павло
Павло
10 вересня 2024 22:22
"Криничар" Мирослава Дочинця - це захоплююча історія, яка занурює читача в атмосферу українського села та його традицій. Автор майстерно поєднує реалії повсякденного життя з глибокими філософськими роздумами, створюючи яскраві образи та неповторні характери. Книга залишає після себе тепле відчуття та бажання переосмислити цінності родини і природи.
Правовласникам