Книги » Новинки » Лісові оповідки
Лісові оповідки
Fb2

Книга Лісові оповідки Лідія Гулько скачать fb2

Назва: Електронна книга Лісові оповідки
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 151
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Лісові оповідки fb2

Короткий зміст книги Лісові оповідки - Лідія Гулько

Герої Оповідок називають свою місцину Нашим лісом. Це в Києві, коло Національної бібліотеки України для дітей. З Нашого лісу тварини мандрують на Велику галявину, що у Темному лісі. Найсміливіші потрапляють туди, Де-Все-Дригом, Де-Все-Навпаки. Цей шлях, сповнений пригод, довелося пройти зайчикові, якого братики і сестрички прозвали Мазунчиком.
Книжка з двох частин. У «Лісових оповідках» мовиться про історію народження головного героя, його друзів та знайомство з невидимим світом. Повість «Подвиг Мазунчика» присвячена змужнінню героя. Авторка додає персонажі, придумані пращурами слов’ян. Серед них Агука, лісовики, мешканці болота, багатоголовий змій, Пан, Господарка лісу.
Якщо перша частина розрахована на дошкільнят і учнів початкової школи, то друга зацікавить старших дітей. Хоча б історіями кохання робота і ляльки Ганнусі та Відлюдька, який живе спілкування з друзями замінив Інтернетом. На сторінці ви можете завантажити книгу Лісові оповідки в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Лісові оповідки належить до жанру Пригодницькі романи для дітей. Електронна книга автора Лідія Гулько повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Лісові оповідки - Лідія Гулько
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юлія
Юлія
11 вересня 2024 00:33
"Лісові оповідки" Лідії Гулько – це чарівна збірка, яка занурює читача в атмосферу природи та фантазії. Авторка майстерно поєднує реалії лісового життя з елементами казки, створюючи живі образи та захоплюючі сюжети. Книга залишає по собі теплі й заспокійливі враження, вражаючи своєю простотою та глибиною.
Правовласникам