Книги » Новинки » Сестри крові
Сестри крові
Fb2

Книга Сестри крові Юрій Винничук скачать fb2

Назва: Електронна книга Сестри крові
ISBN: 978-966-03-8279-4
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Сестри крові fb2

Короткий зміст книги Сестри крові - Юрій Винничук

Події роману «Сестри крові» розвиваються в Ґданську, на україн­ському корсарському кораблі «Стрибог», який полює на іспанські ґалеони, та, звичайно, у Львові. Діють в ньому здебільшого ті самі герої, що й в рома­ні «Аптекар», хоча з'явилися й нові. Однак якщо в «Аптекарі» головним героєм був лікар Лукаш Гулевич, то тут — Юліана, яка переодяглася на хлопця Лоренцо, щоб помститися вбивцям своєї сестри.
З моменту, як у бернардинському монастирі виявлено «Біблію диявола», нею відразу зацікавилися і Папа Римський, і шведська королева Христина, і вони попри все намагаються отримати її.
Інтриги до сюжету додає прибуття до Львова іспанського принца Хуана, який наймає козаків для здобуття трону, та поява таємничого ордену Сестер святої крові.
Поєдинки, морські битви, замовлені вбивства... І все це на тлі відчайдушної оборони Львова від військ Богдана Хмельницького 1648 року. Цікаво ще й те, що вперше в літературі ці події описано не очима українців, поляків чи євреїв, а очима львів’ян. На сторінці ви можете завантажити книгу Сестри крові в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Сестри крові належить до жанру Історична проза. Електронна книга автора Юрій Винничук повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Сестри крові - Юрій Винничук
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Євгенія
Євгенія
11 вересня 2024 12:44
"Сестри крові" Юрія Винничука — це захоплююча та емоційно насичена книга, яка майстерно поєднує елементи історії, міфології та психології. Автор створює багатошарову атмосферу, в якій кожен персонаж має свою глибоку історію, що підкреслює тему родинних зв'язків і зрад. Читаючи цю книгу, відчуваєш, як поринаєш у світ, де реальність переплітається з легендами, залишаючи після себе незабутнє враження.
Правовласникам