Книги » Новинки » Марта
Марта
Fb2

Книга Марта Лілія Черен скачать fb2

Назва: Електронна книга Марта
ISBN: 978-966-8910-85-2
Мова: Українська
Видавництво: Дуліби
Рік видання: 2014
Формат: Електронна

Скачать Марта fb2

Короткий зміст книги Марта - Лілія Черен

Юна Марта прагне кохання і мріє про кар’єру модистки. Але чи можуть здійснитися дівочі мрії у кривавому 1918-му, чи голодному 1920-му?..
Шістнадцять років з життя молодої жінки припадають на складний період в житті України (1918 — 1934 рр.): це і війна, і виживання в умовах продрозкладки, і багатокультурне повсякдення Києва, і літературно-мистецьке середовище, і колорит комунальних квартир, і еміграція...
І, звичайно, заплутані манівці кохання. На сторінці ви можете завантажити книгу Марта в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Марта належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Лілія Черен повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Марта - Лілія Черен
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
11 вересня 2024 14:44
"Марта" Лілії Черен вражає глибоким проникненням у людську психологію та емоції. Авторка майстерно створює атмосферу, наповнену ніжністю і болем, що змушує замислитися над сенсом життя і стосунків. Книга залишає по собі теплі спогади і бажання повернутися до неї знову.
Правовласникам