Книги » Новинки » Корабель жінок
Корабель жінок
Fb2

Книга Корабель жінок Яна Дубинянська скачать fb2

Назва: Електронна книга Корабель жінок
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Корабель жінок fb2

Короткий зміст книги Корабель жінок - Яна Дубинянська

До збірки «Корабель жінок» увійшли твори малої прози Яни Дубинянської. Дуже різні за жанром, сюжетом, стилістикою, емоційним наповненням.
Щасливе сімейне життя з коханою людиною чи штучна матриця, за якою прихована давня трагедія? Моторошно.
Чотири брати-лицарі і їхня сестра, «діва з волоссям кольору полум'я» — ні, чужинка, здатна послати їх на певну загибель. Мабуть, романтично.
Трохи демагогії — і вчорашній ворог, приречений до страти, стає не просто спільником, а навіть лідером тих самих людей. Актуально, чи не так?
Якщо жінка у поті чола заробляє на виживання, в той час як чоловік філософствує за чаркою про зірки і світобудову, — кого з них вважати розумною істотою з точки зору інопланетних месій… Не хвилюйтеся, це іронічно.
Читайте моторошні, романтичні, актуальні, іронічні оповідання — для будь-якого настрою, на будь-який смак. На сторінці ви можете завантажити книгу Корабель жінок в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Корабель жінок належить до жанру Книги оповідання та короткі історії. Електронна книга автора Яна Дубинянська повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Корабель жінок - Яна Дубинянська
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Тетяна
Тетяна
11 вересня 2024 16:33
"Корабель жінок" Яни Дубинянської — це захоплююча історія, яка проникає у найглибші куточки жіночої душі. Авторка майстерно створює образи героїнь, кожна з яких проходить свій шлях самоусвідомлення та боротьби. Ця книга спонукає замислитись над силою жіночності та важливістю підтримки одна одної.
Правовласникам