Книги » Новинки » Відрубність Галичини
Відрубність Галичини
Fb2

Книга Відрубність Галичини Іван Франко скачать fb2

Назва: Електронна книга Відрубність Галичини
ISBN: 978-966-03-8217-6
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Відрубність Галичини fb2

Короткий зміст книги Відрубність Галичини - Іван Франко

До вибраної публіцистики та есеїстики Івана Франка увійшли як добре відомі, так і заборонені в радянський час твори, а також ті, що були спотворені цензурою. Есеї були вибрані за їхньою актуальністю у наш час та за сьогоднішніми запитами читачів.
Нікого не залишать байдужими статті Каменяра про проблемні стосунки українців з поляками і росіянами, бо ці теми є пекучими й зараз. Стаття «І ми в Європі» показує нам, як грубо і тотально мадяризували угорці закарпатське населення, як замикали школи, переіначували географічні назви, затираючи будь-який слід по українцях.
З цікавістю читач довідається про всі підступи москвофільства, фінансованого Москвою. Адже це теж сьогодні, в час війни, є актуальною проблемою. Поруч з цими архіважливими статтями поміщено й розділ, присвячений народним віруванням. На сторінці ви можете завантажити книгу Відрубність Галичини в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Відрубність Галичини належить до жанру Збірники есе і кореспонденція. Електронна книга автора Іван Франко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Відрубність Галичини - Іван Франко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам