Книги » Новинки » Іван Драч. Публіцистика. Вибрані статті, інтерв’ю
Іван Драч. Публіцистика. Вибрані статті, інтерв’ю
Fb2

Книга Іван Драч. Публіцистика. Вибрані статті, інтерв’ю Іван Драч скачать fb2

Автор: Іван Драч
Назва: Електронна книга Іван Драч. Публіцистика. Вибрані статті, інтерв’ю
ISBN: 978-966-03-7764-6
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Іван Драч. Публіцистика. Вибрані статті, інтерв’ю fb2

Короткий зміст книги Іван Драч. Публіцистика. Вибрані статті, інтерв’ю - Іван Драч

Ім’я Івана Драча (нар. 1936 р.) відомо не тільки в Україні, але й далеко за її межами. Поет, кіносценарист, драматург, перекладач, мислитель, громадсько-політичний діяч, перший голова Народного Руху України, Герой України (2006), I. Драч до того ж має й величезний публіцистичний доробок.
До видання увійшли інтерв’ю, вибрані статті та есеї Івана Драча, присвячені знаменитим людям — Г. Сковороді, Т. Шевченку, О. Гончару С. Параджанову, Е. Хемінгуею, П. Неруді та багатьом іншим, — в яких яскраво розкрився публіцистичний талант митця. На сторінці ви можете завантажити книгу Іван Драч. Публіцистика. Вибрані статті, інтерв’ю в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Іван Драч. Публіцистика. Вибрані статті, інтерв’ю належить до жанру Збірники есе і кореспонденція. Електронна книга автора Іван Драч повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Іван Драч. Публіцистика. Вибрані статті, інтерв’ю - Іван Драч
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Богдан
Богдан
13 вересня 2024 02:11
Книга "Іван Драч. Публіцистика. Вибрані статті, інтерв’ю" є яскравим прикладом глибокої аналітики та емоційного зарядження автора. Його статті відзначаються не лише високим літературним рівнем, а й здатністю ставити важливі питання, які залишаються актуальними й сьогодні. Читання цієї збірки дозволяє краще зрозуміти думки та переживання одного з найзначніших українських інтелектуалів.
Правовласникам