Книги » Новинки » Цифровий
Цифровий
Fb2

Книга Цифровий Сергій Дяченко, Марина Дяченко скачать fb2

Назва: Електронна книга Цифровий
ISBN: 978-966-03-8100-1
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Цифровий fb2

Короткий зміст книги Цифровий - Сергій Дяченко, Марина Дяченко

Арсен Cніжицький, чотирнадцять років (скоро буде п’ятна­­дцять). Це в реалі. Але реальне життя його не дуже цікавить. Арсен — ґеймер, природжений ґеймер, для якого гра — і є життя. У грі він майже всемогутній Міністр, у якого є влада і гроші. Та влади і грошей завжди на всіх не вистачає, як в реалі, так і в грі. І Міністр програв, був страчений прилюдно на головній площі віртуального міста…
Це кінець?.. Та ні, це тільки початок, початок нової гри.
Максим — преферансист з нічного Інтернет-клубу. Максим мо­же все, майже все. Причому в реальному житті. Чи все ж таки в грі?.. Так чи інакше, Арсен починає співпрацювати з Максимом. Велика Гра починається… На сторінці ви можете завантажити книгу Цифровий в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Цифровий належить до жанру Пригоди. Електронна книга автора Сергій Дяченко, Марина Дяченко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Цифровий - Сергій Дяченко, Марина Дяченко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Андрій
Андрій
12 вересня 2024 04:22
"Цифровий" Сергія та Марини Дяченків — це захоплюючий роман, який майстерно поєднує елементи фантастики і соціальної критики. Автори ставлять важливі питання про вплив технологій на особистість і суспільство, змушуючи читача задуматися про майбутнє. Сюжет тримає в напрузі до останньої сторінки, завдяки чому книга залишає глибокий слід у пам’яті.
Правовласникам