Книги » Новинки » Щоденник наркомана
Щоденник наркомана
Fb2

Книга Щоденник наркомана Алістер Кроулі скачать fb2

Назва: Електронна книга Щоденник наркомана
ISBN: 978-966-03-8116-2
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Оригінальна назва: Diary of a Drug Friend
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Щоденник наркомана fb2

Короткий зміст книги Щоденник наркомана - Алістер Кроулі

Культовий англійський письменник, поет, містик і церемоніальний маг, засновник релігійної філософії Телеми, астролог, художник, альпініст та шахіст Алі­стер Кроулі (1875—1947) і сьогодні залишається знако­вою постаттю. 2002 року Бі-бі-сі назвала його 73-м най­впли­вовішим британцем усіх часів.
«Щоденник наркомана» — автобіографічний роман автора, який уперше вийшов друком 1922 року й відтоді його перевидавали понад 40 разів. Тогочасні газети одразу охрестили його «книгою, яку треба спалити». Щоденник відкриває читачеві поета, коханця та загадкового містика, яким був Алістер Кроулі. На сторінці ви можете завантажити книгу Щоденник наркомана в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Щоденник наркомана належить до жанру Біографічна проза. Електронна книга автора Алістер Кроулі повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Щоденник наркомана - Алістер Кроулі
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ганна
Ганна
12 вересня 2024 04:33
"Щоденник наркомана" Алістера Кроулі — це захоплююча і водночас шокуюча книга, яка відкриває двері в світ наркотичних переживань та внутрішніх конфліктів автора. Його стиль написання вражає своєю відвертістю та глибиною, що змушує задуматися над природою залежності і пошуками смислу. Це непроста, але важлива праця для тих, хто цікавиться психологією та філософією людської природи.
Правовласникам