Книги » Новинки » Голем
Голем
Fb2

Книга Голем Густав Майрінк скачать fb2

Назва: Електронна книга Голем
ISBN: 978-966-03-8080-6
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Голем fb2

Короткий зміст книги Голем - Густав Майрінк

Австрійський письменник-експресіоніст, драматург, перекладач, банкір Ґустав Майрінк (справжнє ім’я Ґустав Маєр, 1868—1932) найбільш відомий за романом «Ґолем» (1915), який приніс йому всесвітню славу, ставши одним із перших книжкових бестселерів ХХ століття.
Одного разу оповідач переплутав свій капелюх з іншим, на підкладці якого було написано ім’я власника — Атанасіус Пернат. Після цього він почав бачити дивні уривчасті сни, в яких був тим самим Пернатом — різьбярем камей з єврейського гетто у Празі. У цих снах оповідач переживає цілу історію і врешті-решт намагається знайти Атанасіуса Перната в реальності, однак дізнається, що події, які він бачив у своїх снах, насправді відбувалися багато років тому... На сторінці ви можете завантажити книгу Голем в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Голем належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Густав Майрінк повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Голем - Густав Майрінк
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Євгенія
Євгенія
12 вересня 2024 04:44
"Голем" Густава Майрінка — це захоплююча та глибока алегорія, що досліджує теми ідентичності, людських страхів і духовного пошуку. Майрінк майстерно поєднує містицизм із психологічними аспектами, створюючи атмосферу загадки і напруги. Ця книга залишає по собі слід, змушуючи замислитися над сутністю людської природи та наших взаєминах із світом.
Правовласникам