Книги » Новинки » Копаний м'яч
Копаний м'яч
Fb2

Книга Копаний м'яч Денис Мандзюк скачать fb2

Назва: Електронна книга Копаний м'яч
ISBN: 978-617-679-300-7
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Рік видання: 2016
Формат: Електронна

Скачать Копаний м'яч fb2

Короткий зміст книги Копаний м'яч - Денис Мандзюк

Історія українського копаного м’яча почалася задовго до війни і того часу, коли Україну почали ідентифікувати як державу. У книжці — перша ґрунтовна спроба дослідити історію українського футболу в Галичині у першій половині ХХ століття (1909— 1944). Тут не просто документально зафіксовано історію матчів, а й простежено долю популярних у міжвоєнні роки футболістів, вміщено авторські версії й оцінки тодішніх футбольних подій та інтриг.
У «Додатках» — добірка фейлетонів, які є чи не найоригінальнішою прямою ілюстрацією (а також репрезентацією тодішнього мовного середовища) довоєнного футбольного життя в Україні. На сторінці ви можете завантажити книгу Копаний м'яч в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Копаний м'яч належить до жанру Історія спорту. Електронна книга автора Денис Мандзюк повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Копаний м'яч - Денис Мандзюк
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Євген
Євген
12 вересня 2024 05:44
«Копаний м'яч» Дениса Мандзюка – це захоплююча історія, яка майстерно поєднує спорт і глибокі людські переживання. Автор вдало передає атмосферу футбольних баталій та емоції героїв, що робить книгу цікавою не лише для фанатів спорту, а й для тих, хто цінує якісну прозу. Читання цієї книги залишає приємний післясмак та бажання зануритися у світ дитячих мрій і прагнень знову і знову.
Правовласникам