Книги » Новинки » Циганка
Циганка
Fb2

Книга Циганка Степан Васильченко скачать fb2

Назва: Електронна книга Циганка
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Циганка fb2

Короткий зміст книги Циганка - Степан Васильченко

Хоч Васильченко писав, як правило, для дорослих, його твори, потрапляючи в коло юних, ставали здобутками дитячої літератури. У його спадщині чимало справжніх перлин про долю сільської дитини, її шкільне навчання. Теплота в окресленні дитини, увага до її внутрішнього світу, наснаження розповіді й описів світлими гумористичними інтонаціями — такі характерні прикмети оповідань на цю тему.
Оповідання «Циганка» (1911) знайомить нас з буднями учнів середніх класів сільської школи. Навчання в школі, прогулянки до осіннього гаю, веселий гамір на ковзанці чи засніженій гірці, виконання домашніх завдань, спільне життя хлопців на приватній квартирі — ці епізоди виписані з тонкою спостережливістю. Письменник уміє помітити і передати ті деталі в поведінці школярів, риси їх характеру, які вказують на їхні вікові, індивідуальні особливості. На сторінці ви можете завантажити книгу Циганка в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Циганка належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Степан Васильченко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Циганка - Степан Васильченко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ольга
Ольга
12 вересня 2024 08:33
"Циганка" Степана Васильченка вражає глибоким проникненням у світ людських почуттів та емоцій. Автор майстерно передає атмосферу життя циганського народу, сплітаючи елементи драми і романтики. Книга залишає після себе відчуття співчуття і розуміння складності людських взаємин.
Правовласникам