Книги » Новинки » Осінні новели
Осінні новели
Fb2

Книга Осінні новели Степан Васильченко скачать fb2

Назва: Електронна книга Осінні новели
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Осінні новели fb2

Короткий зміст книги Осінні новели - Степан Васильченко

«Осінні новели» — славнозвісний цикл, тематично пов’язаний з подіями 1905 року. Ідейна зрілість Васильченка виявилась у тому, що герої його «Осінніх новел» — революціонери. Письменник показує їх моральну чистоту, відданість своїй справі. Це люди, свідомі свого суспільного призначення і своєї життєвої мети. Вони вірять, що «буде правда на землі». Однак Васильченко уникає зображення гостроконфліктних класових зіткнень, не змальовує революційного руху в його наочних проявах, він обирає вужчу, але теж, без сумніву, дуже важливу сферу людської долі — сферу інтимну, і дає відчути, як у цій сфері відлунюються бурхливі події часу.
Степан Васильченко (1878–1932) — письменник народницького спрямування, який відстоював самобутність українського мистецтва, зв’язок із національною традицією. Для творчості Васильченка притаманні поетизація національного українського характеру, посилення емоційно-оцінного начала та поглиблений психологічний аналіз. На сторінці ви можете завантажити книгу Осінні новели в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Осінні новели належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Степан Васильченко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Осінні новели - Степан Васильченко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ганна
Ганна
12 вересня 2024 08:44
"Осінні новели" Степана Васильченка вражають глибокою емоційністю та тонким відчуттям природи. Автор майстерно передає атмосферу осені, використовуючи прості, але яскраві образи, які залишають слід у душі читача. Ця книга — справжній витвір мистецтва, що запрошує нас до роздумів про життя, любов і втрати.
Правовласникам