Книги » Новинки » Олив'яний перстень
Олив'яний перстень
Fb2

Книга Олив'яний перстень Степан Васильченко скачать fb2

Назва: Електронна книга Олив'яний перстень
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Олив'яний перстень fb2

Короткий зміст книги Олив'яний перстень - Степан Васильченко

Творчості Степана Васильченка на всіх етапах був притаманний гумор. У повісті "Олив’яний перстень" безліч гумористичних сцен. Ось наші мандрівники влаштовують суд над ступою. Ось школяр оголошує про свій намір одружитися з Настею, зворушений її піклуванням і гостинністю. Ось дід Маркіян з міною міжнародного оглядача веде бесіду про Чемберлена і Лігу Націй… всі ці епізоди перейняті м’яким, доброзичливим гумором, що служить засобом позитивної характеристики героїв.
Гумор в "Олив’яному персні" неодмінно поєднується з ліризмом. Лірична стихія владно входить у повість, проявляючись і в характерах героїв, і в змалюванні побуту села, і в описі картин природи.
Степан Васильченко (1878–1932) — письменник народницького спрямування, який відстоював самобутність українського мистецтва, зв’язок із національною традицією. Для творчості Васильченка притаманні поетизація національного українського характеру, посилення емоційно-оцінного начала та поглиблений психологічний аналіз. На сторінці ви можете завантажити книгу Олив'яний перстень в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Олив'яний перстень належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Степан Васильченко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Олив'яний перстень - Степан Васильченко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам