Книги » Новинки » Не вбивай
Не вбивай
Fb2

Книга Не вбивай Богдан Лепкий скачать fb2

Назва: Електронна книга Не вбивай
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Не вбивай fb2

Короткий зміст книги Не вбивай - Богдан Лепкий

У виданні вміщено другу з історичних повістей Богдана Лепкого, що складають трилогію (за визначенням автора) «Мазепа». Насправді ж — повістей п'ять. І хоч вони послідовно відтворюють хронологію подій, кожна з них має самостійне значення, тому й публікувалася автором окремо.
Головний герой усіх п'яти повістей — український гетьман Іван Мазепа (1639–1709), кінцевою метою політики якого було утвердження державності України.
Повiсть «Не вбивай» присвячена подiям, якi зумовили страту Кочубея та Iскри.
Внесок Богдана Лепкого до української літературної спадщини важко переоцінити. Його неперевершені твори «Мотря», «Цвіт щастя», «Полтава» та ін., близько 30 збірок поезій, а також публіцистичні статті, дитячі казки та поеми стали справжнім надбанням української культури. На сторінці ви можете завантажити книгу Не вбивай в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Не вбивай належить до жанру Історична проза. Електронна книга автора Богдан Лепкий повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Не вбивай - Богдан Лепкий
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Микола
Микола
12 вересня 2024 14:22
"Не вбивай" Богдана Лепкого — це потужний твір, який за допомогою простих, але глибоких образів розкриває складнощі людських стосунків та моральних виборів. Автор вміло поєднує емоційність із філософськими роздумами, що змушує задуматися про сенс життя та цінність кожного моменту. Рекомендую всім, хто шукає глибокі думки у літературі!
Правовласникам