Книги » Новинки » Соняшник
Соняшник
Fb2

Книга Соняшник Юлія Сиромолот скачать fb2

Назва: Електронна книга Соняшник
Мова: Українська
Видавництво: БукРі
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Соняшник fb2

Короткий зміст книги Соняшник - Юлія Сиромолот

«Соняшник» — це роман, події якого сконцентровано навколо заворушень, що у вересні 1973 року призвели до встановлення влади військових у Чілі. Але це не політичний роман. У центрі роману — загадкова персона на ім’я Симон, журналіст, в наочно аполітичному житті якого (він видає журнал для дівчат-підлітків) є таємниця — певно, він не той, ким хоче здаватися. Але це не шпигунський роман. У цьому романі ірландський танцівник, чилійський фотограф та чеська журналістка, які, здавалося б, лише побіжно торкнулися долі харизматичного «агента змін», розповідають про те, яким чином ця зустріч змінила їхнє власне життя. Це роман, у якому мертві приходять до живих і розмовляють із ними уголос. Це роман, у якому вмирають назавжди.
І це роман про кохання. На сторінці ви можете завантажити книгу Соняшник в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Соняшник належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Юлія Сиромолот повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Соняшник - Юлія Сиромолот
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Олександр
Олександр
12 вересня 2024 21:00
"Соняшник" Юлії Сиромолотової - це емоційна та чуттєва історія, яка занурює в глибини людських переживань та пошуків себе. Авторка майстерно передає атмосферу та настрій, змушуючи читача відчути кожен момент. Рекомендую цю книгу всім, хто любить глибокі та зворушливі оповідання.
Правовласникам