Книги » Новинки » Це я, званий Чемерисом
Це я, званий Чемерисом
Fb2

Книга Це я, званий Чемерисом Валентин Чемерис скачать fb2

Назва: Електронна книга Це я, званий Чемерисом
ISBN: 978-966-03-8056-1
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Це я, званий Чемерисом fb2

Короткий зміст книги Це я, званий Чемерисом - Валентин Чемерис

Є люди, які ніби увібрали в себе цілу епоху. Письменник Ва­лентин Чемерис прожив довге життя (1936—2016), до останнього подиху зберігаючи творчу активність. Послужний список автора вра­жає: на кінець 2017 року вийшло 75 його книжок (у тому числі близько 20 у видавництві «Фоліо»), це історичні романи, фантастика, романи-есеї, збі­рки гумору, сатири, пародій, твори для дітей.
Тож у автобіографічному романі «Це я, званий Чемерисом...» пе­ред нами постає трагічна доля нашої України, побачена й пережита малим хлопчиком особисто та його близькими й односельцями: Голодомор, Друга світова, жахливі картини тодішнього голодного існування колгоспників, дітей-сиріт. Вражає невигаданим лихом, масштаби якого годі собі уявити. На сторінці ви можете завантажити книгу Це я, званий Чемерисом в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Це я, званий Чемерисом належить до жанру Біографічна проза. Електронна книга автора Валентин Чемерис повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Це я, званий Чемерисом - Валентин Чемерис
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Олена
Олена
12 вересня 2024 22:44
Книга "Це я, званий Чемерисом" Валентина Чемериса вражає глибиною думок і щирістю автора. Його особисті спогади та роздуми про життя, творчість і людські стосунки створюють неповторну атмосферу, яка змушує зазирнути в себе. Це видання стане знахідкою для всіх, хто цінує літературну майстерність і проникливі переживання.
Правовласникам