Книги » Новинки » Вир
Вир
Fb2

Книга Вир Григорій Тютюнник скачать fb2

Назва: Електронна книга Вир
ISBN: 978-966-03-8017-2
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Вир fb2

Короткий зміст книги Вир - Григорій Тютюнник

Григорій Михайлович Тютюнник (1920—1961) — відомий український письменник, автор оповідань, віршів, повістей. Роман «Вир» — вершина його творчості, за цей твір письменник отримав Державну премію України ім. Т. Г. Шевченка.
...Герої роману мешканці села Троянівка — це і непокірний та розбишакуватий Тимко, і чиста в своєму коханні Орися, і красуня Юля, і хазяйновитий дід Йонька — мають своє уявлення про добро і зло... Коли починається Вітчизняна війна, кожен з них поводиться по-своєму, бо кожен має свою правду — хтось беззаперечно стає на бік радянської влади, хтось починає співпрацювати з німцями, а хтось не може зрозуміти, що робити далі… На сторінці ви можете завантажити книгу Вир в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Вир належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Григорій Тютюнник повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Вир - Григорій Тютюнник
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Павло
Павло
12 вересня 2024 23:44
«Вир» Григорія Тютюнника — це глибоке і зворушливе дослідження людських стосунків, природи та внутрішнього світу персонажів. Автор майстерно передає атмосферу українського села, наповнену болем і радощами. Ця книга залишає після себе потужний емоційний відбиток і змушує задуматися про справжні цінності життя.
Правовласникам