Книги » Новинки » Чуття і чутливість
Чуття і чутливість
Fb2

Книга Чуття і чутливість Джейн Остін скачать fb2

Назва: Електронна книга Чуття і чутливість
ISBN: 978-966-03-8031-8
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Чуття і чутливість fb2

Короткий зміст книги Чуття і чутливість - Джейн Остін

Джейн Остен (1775—1817) і досі по праву вважається «першою леді» англійської літератури. Її «романи звичаїв» підкоряють ось уже третє століття щирістю, тонким психологізмом, істинно англійським гумором і є обов’язковими для вивчення в коледжах і університетах Великої Британії.
У романі «Чуття і чутливість» вперше в європейській прозі з’являється героїня з новим типом характеру: розумна, іронічна, рішуча, доля якої стала запереченням розхожих уявлень того часу про романтичну пристрасть як вершину людських почуттів. На сторінці ви можете завантажити книгу Чуття і чутливість в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Чуття і чутливість належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Джейн Остін повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Чуття і чутливість - Джейн Остін
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Наталя
Наталя
13 вересня 2024 01:11
"Чуття і чутливість" Джейн Остін — це захоплива історія про любов, сімейні цінності та соціальні перепони, які стоять на шляху до щастя. Майстерно змальовані персонажі та їхні внутрішні переживання змушують замислитися про природу почуттів і взаємозв'язків. Остін, як завжди, вміло поєднує дотепність із глибиною емоцій, що робить цю книгу справжнім шедевром літератури.
Правовласникам