Книги » Новинки » Нортенґерське абатство
Нортенґерське абатство
Fb2

Книга Нортенґерське абатство Джейн Остін скачать fb2

Назва: Електронна книга Нортенґерське абатство
ISBN: 978-966-03-8029-5
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Нортенґерське абатство fb2

Короткий зміст книги Нортенґерське абатство - Джейн Остін

Джейн Остен (1775—1817) і досі по праву вважається «першою леді» англійської літератури. Її «романи звичаїв» підкоряють ось уже третє століття щирістю, тонким психологізмом, істинно англійським гумором і є обов’язковими для вивчення в коледжах і університетах Великої Британії.
«Нортенгерське абатство» — легка, захоплююча та смішна історія про сімнадцятирічну дівчину, яка занадто серйозно сприймає все, про що читає на сторінках улюблених книжок, уявляючи себе героїнею готичного роману. Шляхом помилок вона вчиться пізнавати, хто її істинний друг, і знаходить своє кохання. На сторінці ви можете завантажити книгу Нортенґерське абатство в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Нортенґерське абатство належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Джейн Остін повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Нортенґерське абатство - Джейн Остін
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Наталя
Наталя
13 вересня 2024 01:22
"Нортенґерське абатство" Джейн Остін – це дотепний і іронічний роман, який майстерно висміює готичні кліше та літературні стереотипи свого часу. Через призму молодої героїні Кatherine Morland автор досліджує теми уяви, романтики та соціальних норм, створюючи захоплюючу історію про самопізнання та справжні цінності. Остін вражає своїм тонким гумором і глибоким проникненням у психологію персонажів.
Правовласникам