Книги » Новинки » Стоїк
Стоїк
Fb2

Книга Стоїк Теодор Драйзер скачать fb2

Назва: Електронна книга Стоїк
ISBN: 978-966-03-8042-4
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Стоїк fb2

Короткий зміст книги Стоїк - Теодор Драйзер

Теодор Драйзер (1871—1945) — відомий американський письменник і громадський діяч, чиїми творами вже понад сто років захоплюються читачі в усьому світі. «Стоїк» (1947) — третій, заключний роман легендарної «Трилогії бажання», масштабної розповіді про запаморочливу кар’єру фінансиста, в основу якої покладено історію життя американського мільйонера Чарлза Йєркса.
Френк Ковпервуд — геніальний підприємець з безпомилковим діловим чуттям, випробувавши всі можливості збагачення на Заході, вирішує вирушити до Англії, щоб зайнятися розвитком метрополітену в Лондоні. Ставши могутнім ділком, Френк зі стоїчним спокоєм приймає тимчасові поразки в бізнесі й удари долі, залишаючись на вершині фінансового олімпу... Але й на нього чекає зворотний бік успіху. Що ж лишається у людини, коли «мільйони розсіюються, як дим»?.. На сторінці ви можете завантажити книгу Стоїк в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Стоїк належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Теодор Драйзер повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Стоїк - Теодор Драйзер
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Андрій
Андрій
13 вересня 2024 01:44
"Стоїк" Теодора Драйзера – це глибоке дослідження людської природи і боротьби з внутрішніми демонами. Автор майстерно змальовує складність життя, показуючи, як ідеали та реальність часто розходяться. Ця книга залишає враження про силу волі і необхідність прийняття невизначеності в нашому житті.
Правовласникам