Книги » Новинки » Отроки княжича Юрія
Отроки княжича Юрія
Fb2

Книга Отроки княжича Юрія Петро Лущик скачать fb2

Назва: Електронна книга Отроки княжича Юрія
ISBN: 978-966-03-7970-1
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Отроки княжича Юрія fb2

Короткий зміст книги Отроки княжича Юрія - Петро Лущик

Минуло сорок років після навали орд хана Батия на Русь. Виросло нове покоління людей, котрі не знали життя без монголів. Здається, у Галицькому князівстві усі змирилися із залежністю від правителя причорноморських земель Ногая.
Князь Лев Данилович так і не наважився називати себе королем. Він змушений щоразу відгукуватися на заклики Ногая брати участь у його численних походах на Польщу, Литву, Угорщину. Але водночас князь обережно, щоб не викликати підозри у хана, продовжує відбудовувати міста і приєднувати нові землі. У цьому йому допомагає син Юрій і один з його фаворитів воєвода Гліб.
І саме тоді минуле знову нагадало про себе… На сторінці ви можете завантажити книгу Отроки княжича Юрія в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Отроки княжича Юрія належить до жанру Історична проза. Електронна книга автора Петро Лущик повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Отроки княжича Юрія - Петро Лущик
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ірина
Ірина
13 вересня 2024 04:11
"Отроки княжича Юрія" Петро Лущика вражає своєю захопливою сюжетною лінією та глибоким зануренням у світ середньовічної України. Автор майстерно поєднує історію з елементами фентезі, створюючи незабутні образи та інтригуючі повороти подій. Книга залишає після себе відчуття пригоди та бажання дізнатися більше про героїв і їхній шлях.
Правовласникам