Книги » Новинки » Ожеледиця
Ожеледиця
Fb2

Книга Ожеледиця Тетяна Брукс скачать fb2

Назва: Електронна книга Ожеледиця
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Ожеледиця fb2

Короткий зміст книги Ожеледиця - Тетяна Брукс

Час міняє наше життя. Політичні морози, вітри й завірюхи, гарячі й холодні війни не тільки змінюють устрій і систему державного управління в країнах, вони заморожують долю кожної людини. Те, що раніше здавалося правильним, тепер викликає роздратування, навіть злість. Спонукає до вчинків. Зерно ненависті, яке за багато років дрімало у душі і, здавалося, геть засохло, раптом проросло, полите кривавими подіями.
Убита дочка депутата міської ради Бориса Мойсейовича Шмідта. Головний підозрюваний — її наречений. Але не все просто і в самій сім’ї чиновника. Кожен із членів родини під підозрою слідчого Олександра Івановича Борейко. Все це, а також персональні драми Лавра Ботана і його сусідки Анжеліки змушує перевертати сторінку за сторінкою.
Ми ковзаємо по цій жахливій ожеледі зовнішніх і внутрішніх відносин, замість того, щоб розтопити цей штучно створений лід, твердо стати на ноги і сміливо рухатися до свого щастя. На сторінці ви можете завантажити книгу Ожеледиця в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Ожеледиця належить до жанру Кримінальний трилер. Електронна книга автора Тетяна Брукс повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Ожеледиця - Тетяна Брукс
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Софія
Софія
13 вересня 2024 08:44
Книга "Ожеледиця" Тетяни Брукс вражає глибоким психологізмом та майстерно прописаними персонажами. Авторка вправно переплітає теми любові, втрати та пошуку себе, створюючи атмосферу справжнього емоційного злету. Читання цієї книги залишає після себе багато роздумів і натхнення.
Правовласникам