Книги » Новинки » На уходах
На уходах
Fb2

Книга На уходах Андрій Чайковський скачать fb2

Назва: Електронна книга На уходах
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать На уходах fb2

Короткий зміст книги На уходах - Андрій Чайковський

Андрій Чайковський (1857–1935) видатний український письменник, автор багатьох історичних романів та повістей, серед яких чільне місце посідають пригодницькі твори про козаків, адресовані юному читачеві. Козацькі пригоди, бої з татарами заворожують сучасного поціновувача чудовим знанням давнього побуту та історичних реалій.
До цього видання увійшли захоплюючі повісті «На уходах», «Віддячився» та «З татарської неволі», у яких молоді хлопці стають справжніми козаками, пройшовши неабиякі випробування та побувавши у козацьких походах. На сторінці ви можете завантажити книгу На уходах в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання На уходах належить до жанру Історична проза. Електронна книга автора Андрій Чайковський повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу На уходах - Андрій Чайковський
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Андрій
Андрій
13 вересня 2024 15:44
"На уходах" Андрія Чайковського – це зворушлива та глибока історія, яка торкається теми втрати та пошуку себе. Автор майстерно передає емоції персонажів, змушуючи читача зануритися в їхні переживання. Книга залишає після себе тепле відчуття надії і розуміння, що навіть у найскладніші часи можна знайти шлях до світла.
Правовласникам