Книги » Новинки » Козацька помста
Козацька помста
Fb2

Книга Козацька помста Андрій Чайковський скачать fb2

Назва: Електронна книга Козацька помста
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Козацька помста fb2

Короткий зміст книги Козацька помста - Андрій Чайковський

Андрій Чайковський (1857—1935) — видатний український письменник, автор багатьох історичних романів та повістей, серед яких чільне місце посідають пригодницькі твори про козаків, адресовані юному читачеві. Козацькі пригоди, бої з татарами заворожують сучасного поціновувача чудовим знанням давнього побуту та історичних реалій.
У повісті «Козацька помста» змальоване нестерпно тяжке життя закріпаченого українського селянства під гнітом польської шляхти в другій половині XVII — початку XVIII століття. На очах головного героя, Карпа Кожуха, знущаються і вбивають його батьків. Єдиний спротив такому свавіллю чинила Запорозька Січ. Карп Кожух, вихований змалечку козаками в Січі, задумує і здійснює помсту кривдникам. Цікавим є також колоритний образ козака-«характерника», кмітливого, вдатного і працелюбного. Події в повісті охоплюють період кінця XVII — початку XVIII століть. На сторінці ви можете завантажити книгу Козацька помста в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Козацька помста належить до жанру Історична проза. Електронна книга автора Андрій Чайковський повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Козацька помста - Андрій Чайковський
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
13 вересня 2024 15:55
"Козацька помста" Андрія Чайковського – це захоплюючий роман, що майстерно поєднує історичні факти з художнім вимислом. Автор вміло передає дух козацької доби, розкриваючи глибокі емоції героїв і їхні непрості долі. Читання цієї книги залишає відчуття вражаючого епосу боротьби та вірності традиціям.
Правовласникам