Книги » Новинки » Сад як Всесвіт
Сад як Всесвіт
Fb2

Книга Сад як Всесвіт Тамара Альохіна скачать fb2

Назва: Електронна книга Сад як Всесвіт
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Сад як Всесвіт fb2

Короткий зміст книги Сад як Всесвіт - Тамара Альохіна

«Сад як Всесвіт» — збірка есе, які написані по живих враженнях. Гуляючи з бабусею в Міському саду, діти занурюються в світ краси і творчості.
Кирило приймає рішення стати художником, а у Лізи відкривається поетичний дар. Як саме це сталося, Ви дізнаєтеся, прочитавши цю надихаючу книгу. На сторінці ви можете завантажити книгу Сад як Всесвіт в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Сад як Всесвіт належить до жанру Пригодницькі романи для дітей. Електронна книга автора Тамара Альохіна повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Сад як Всесвіт - Тамара Альохіна
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Євген
Євген
13 вересня 2024 17:22
«Сад як Всесвіт» Тамари Альохіної – це захоплююча подорож у світ природи, де авторка майстерно поєднує філософію з практичними порадами по садівництву. Книга надихає на глибше розуміння зв'язку між людиною і природою, відкриваючи нові перспективи для кожного, хто хоче створити свій унікальний сад. Читання залишає по собі відчуття гармонії та спокою, спонукаючи до роздумів про наше місце у Всесвіті.
Правовласникам