Книги » Новинки » Жарінь.Зупинись,подорожній! Том 3
Жарінь.Зупинись,подорожній! Том 3
Fb2

Книга Жарінь.Зупинись,подорожній! Том 3 Роман Іваничук скачать fb2

Назва: Електронна книга Жарінь.Зупинись,подорожній! Том 3
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Жарінь.Зупинись,подорожній! Том 3 fb2

Короткий зміст книги Жарінь.Зупинись,подорожній! Том 3 - Роман Іваничук

Роман Іваничук (1929—2016) — відомий український письменник, лауреат премії ім. А. Головка, Національної премії України ім. Т. Шевченка та ін. У його творчому доробку понад п’ятнадцять історичних творів, якими письменник заповнює білі плями в нашій історії.
«Жарінь» (1964) — заключна книга трилогії «Край битого шляху» (1962) — розповідає про долю ровесників автора, про їхні пошуки вірного шляху боротьби зі злом, про ті круті дороги, що ними йшла в буремні воєнні роки галицька молодь до пізнання істини, а також про складний процес сприйняття і не сприйняття радянського ладу галичанами.
Також до видання увійшла повість Р. Іваничука «Зупинись, подорожній!», що була задумана як епілог до трилогії «Край битого шляху» і в якій авторові, як він сам зауважував, вдалося вперше переступити межу страху і назавжди скинути спокусу кон’юнктури. На сторінці ви можете завантажити книгу Жарінь.Зупинись,подорожній! Том 3 в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Жарінь.Зупинись,подорожній! Том 3 належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Роман Іваничук повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Жарінь.Зупинись,подорожній! Том 3 - Роман Іваничук
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ганна
Ганна
13 вересня 2024 19:00
"Жарінь. Зупинись, подорожній! Том 3" Романа Іваничука вражає глибокими роздумами про людські цінності та моральні вибори на фоні складних історичних подій. Мова автора багатогранна та образна, що занурює читача у атмосферу епохи. Цей том стає справжнім філософським пошуком, який залишає після себе багато запитань і роздумів.
Правовласникам