Книги » Новинки » Тополина заметіль. Том 1
Тополина заметіль. Том 1
Fb2

Книга Тополина заметіль. Том 1 Роман Іваничук скачать fb2

Назва: Електронна книга Тополина заметіль. Том 1
ISBN: 978-966-03-7949-7
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Тополина заметіль. Том 1 fb2

Короткий зміст книги Тополина заметіль. Том 1 - Роман Іваничук

Роман Іваничук (1929—2016) — відомий український письмен­ник, лауреат премії ім. А. Головка, Національної премії України ім. Т. Шевченка та ін. У його творчому доробку близько п’ятнадцяти істо­ричних творів, якими письменник намагався заповнити білі плями в нашій історії.
«Тополина заметіль» — найповніше видання малої прози (оповідання, новели, етюди, образки, ескізи, леґенди) Романа Іваничука за 1954—1975-ті роки, у яких він постає справжнім майстром новели. До книжки включено твори зі збірок «Прут несе кригу» (1958), «Не рубайте ясенів» (1961), «Тополина заметіль» (1965), «Дім на горі» (1969), «Сиві ночі» (1975). Твори подано у хронологічній послідовності, а ті, що не ввійшли до окремих видань, друкуються у «Додатку». Збірка малої прози Р. Іваничука містить докладні примітки. На сторінці ви можете завантажити книгу Тополина заметіль. Том 1 в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Тополина заметіль. Том 1 належить до жанру Книги оповідання та короткі історії. Електронна книга автора Роман Іваничук повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Тополина заметіль. Том 1 - Роман Іваничук
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
13 вересня 2024 19:22
"Тополина заметіль" Романа Іваничука — це захоплюючий роман, що майстерно поєднує історію, любов і людські драми. Стиль автора вражає своєю поетичністю та глибиною, а персонажі залишають незабутнє враження. Читаючи цю книгу, поринаєш у світ, де природа і людські пристрасті переплітаються з історичними подіями.
Правовласникам