Книги » Новинки » Кров на снігу ІІ. Ще Більше крові
Кров на снігу ІІ. Ще Більше крові
Fb2

Книга Кров на снігу ІІ. Ще Більше крові Ю Несбьо скачать fb2

Автор: Ю Несбьо
Назва: Електронна книга Кров на снігу ІІ. Ще Більше крові
ISBN: 978-966-03-7924-4
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Оригінальна назва: Blood on snow II: more blood
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Кров на снігу ІІ. Ще Більше крові fb2

Короткий зміст книги Кров на снігу ІІ. Ще Більше крові - Ю Несбьо

Норвежець Ю Несбьо (нар. 1960 р.) у себе на батьківщині спочатку став відомим як економічний оглядач (закінчив Норвезьку школу економіки), потім як рок-музикант і композитор популярної групи «Di Derre», а наприкінці 90-х ще і як письменник, автор серії романів про поліцейського Харрі Холе. Перший з романів серії — «Нетопир» (1997) — був визнаний кращим детективом Скандина­вії, удостоївся у критиків звання «миттєвого бестселера» й приніс авторові престижну премію «Срібний ключ».
У видавництві «Фоліо» вийшли друком книжки Ю Несбьо «Нетопир», «Червоногрудка», «Безтурботний», «Привид», «Ми­сливці за головами», «Таргани», «Леопард», «Сніговик», «Пен­таграма», «Поліція», «Спаситель», «Син», «Кров на снігу».
Що чекає на кілера-невдаху, який власноруч не в змозі вбити людину і йому самому доводиться переховуватися від кулі найманого вбивці? Звичайно ж смерть. Однак Бог чомусь пожалів Ульфа і дав йому шанс вижити, ба більше — на Далекій Півночі, серед саамів, він знайшов своє кохання й навіть родину. Та чи вдасться йому зберегти це?..
Українською друкується вперше. На сторінці ви можете завантажити книгу Кров на снігу ІІ. Ще Більше крові в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Кров на снігу ІІ. Ще Більше крові належить до жанру Кримінальний трилер. Електронна книга автора Ю Несбьо повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Кров на снігу ІІ. Ще Більше крові - Ю Несбьо
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Лариса
Лариса
13 вересня 2024 20:33
"Кров на снігу ІІ. Ще Більше крові" Ю Несбьо — це захоплюючий продовження історії, яке занурює читача у світ безжальної злочинності та складних людських переживань. Автор зумів зберегти напругу та інтригу, подаючи нові несподівані повороти сюжету. Це справжня перлина для шанувальників трилерів, яка не залишить байдужими навіть найбільш вимогливих читачів.
Правовласникам