Книги » Новинки » Як нагодувати нехочуху
Як нагодувати нехочуху
Fb2

Книга Як нагодувати нехочуху Анна Римаренко скачать fb2

Назва: Електронна книга Як нагодувати нехочуху
ISBN: 978-617-7418-16-9
Мова: Українська
Видавництво: Брайт Букс
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Як нагодувати нехочуху fb2

Короткий зміст книги Як нагодувати нехочуху - Анна Римаренко

Усі батьки мріють, щоб їхні дітки уплітали за обидві щоки сніданок, обід і вечерю та просили ще. У реальному житті частіше все якраз навпаки: мама, татко, бабуся й дідусь буквально «напосідаються» на улюблене чадо, благаючи з’їсти ще хоча б ложечку за маму, тоді за тата... А малеча сидить, міцно стуливши вуста, іноді доходить навіть до сліз. Або ж інакша ситуація: дитя покірливо все з’їдає, але потім від цього стає лише гірше...

Ця книга про їжу, але й не зовсім про неї. Вона про любов, усвідомленість, думки й почуття – насамперед, дорослих. Саме вони формують наші стосунки з їжею, які ми мимоволі передаємо власним дітям. То що ж важливо розуміти і про самих себе, і про діток, аби вони росли здоровими? І як навчитися перетворювати сніданки, обіди та вечері на свято, а не на бойовище за столом? Про це й поговоримо! На сторінці ви можете завантажити книгу Як нагодувати нехочуху в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Як нагодувати нехочуху належить до жанру Дитяче харчування. Електронна книга автора Анна Римаренко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Як нагодувати нехочуху - Анна Римаренко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ольга
Ольга
13 вересня 2024 21:33
Книга "Як нагодувати нехочуху" Анни Римаренко - це справжнє відкриття для батьків, які стикаються з проблемою вибагливого харчування дітей. Автор пропонує зрозумілі та практичні поради, які допоможуть зробити процес харчування приємнішим і менш стресовим. Легкий стиль викладу і корисні рецепти роблять це видання незамінним помічником у повсякденному житті.
Правовласникам