Книги » Новинки » Готуємо смачно та швидко
Готуємо смачно та швидко
Fb2

Книга Готуємо смачно та швидко Олена Махальська скачать fb2

Назва: Електронна книга Готуємо смачно та швидко
ISBN: 978–966–08–4992–1
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 208
Рік видання: 2013
Формат: Електронна

Скачать Готуємо смачно та швидко fb2

Короткий зміст книги Готуємо смачно та швидко - Олена Махальська

Яких тільки книг не написано про приготування їжі! Більшість із них допомагають нам дізнатися про нові терміни, інгредієнти і способи приготування різних страв. Але в щоденному житті часто потрібно не зовсім це. Потрібне просте й одночасно геніальне вміння швидко приготувати смачну і, звичайно, цікаву, з «родзинкою», їжу.
Більшості жінок доводиться щодня замислюватися про те, що приготувати для своєї сім’ї на сніданок, обід і вечерю. Когось ця турбота обтяжує, комусь вона в радість, але все-таки готувати щоденно, смачно і різноманітно не так-то просто. Як свідчить приказка, «шлунок старого добра не пам’ятає»! Процес приготування їжі — турбота щоденна.
У всіх нас час — на вагу золота, але домашній затишок і смачна їжа не втрачають від цього своєї першочергової цінності. Ця книга допоможе вам готувати смачно, швидко і сучасно, при цьому — з користю для здоров’я. На сторінці ви можете завантажити книгу Готуємо смачно та швидко в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Готуємо смачно та швидко належить до жанру Швидко і просто. Електронна книга автора Олена Махальська повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Готуємо смачно та швидко - Олена Махальська
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам