Книги » Новинки » Теплі історії мрійника
Теплі історії мрійника
Fb2

Книга Теплі історії мрійника Святослав Черній скачать fb2

Назва: Електронна книга Теплі історії мрійника
ISBN: 978-966-2665-60-4
Мова: Українська
Видавництво: Брайт Букс
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Теплі історії мрійника fb2

Короткий зміст книги Теплі історії мрійника - Святослав Черній

Світ складається з усмішки, віри, надії, любові. Іноді — з долонь, квітів, поглядів і слів, а ще з мрій, простих, невибагливих, але дуже яскравих, тут і тепер. Ця книжка — спроба знайти панацею від повсякдення. Часто по-дитячому, іноді по-філософськи, з дрібкою гумору та іронії автор описує буденні предмети та явища й наголошує на тому, що мрії роблять ці речі живими, а з ними й життя — цікавим, унікальним, гармонійним і щасливим.
Теплі історії мрійника
На сторінці ви можете завантажити книгу Теплі історії мрійника в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Теплі історії мрійника належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Святослав Черній повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Теплі історії мрійника - Святослав Черній
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Сергій
Сергій
13 вересня 2024 22:44
"Теплі історії мрійника" Святослава Чернія – це неймовірна подорож у світ мрій та спогадів, яка наповнена теплотою і добром. Автор майстерно поєднує простоту повсякденного життя з глибокими роздумами про мрії, надії та віру в себе. Ця книга залишає по собі яскравий слід і надихає на власні мрії!
Правовласникам