Книги » Новинки » Теплі родинні історії
Теплі родинні історії
Fb2

Книга Теплі родинні історії скачать fb2

Назва: Електронна книга Теплі родинні історії
ISBN: 978-617-7418-15-2
Мова: Українська
Видавництво: Брайт Букс
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Теплі родинні історії fb2

Короткий зміст книги Теплі родинні історії -

Двадцята книжка з улюбленої багатьма читачами зі всього світу серії "Теплі історії", загальний наклад якої склав понад 170 000 примірників.
Сім’я… Мудре та надійне старше покоління. Кумедна й допитлива малеча. Наші дорогі мами і татусі, бабусі та дідусі, донечки й синочки. Рідний дім, навіть коли ми далеко від нього, дарує свої тепло та затишок. Усе це та чимало спонук для «своїх», особистих роздумів, спогадів, переживань читач знайде в новій збірці «Теплих історій», присвяченій родині, сім’ї – найближчому, найріднішому, сокровенному духовному й життєвому простору. На сторінці ви можете завантажити книгу Теплі родинні історії в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Теплі родинні історії належить до жанру Книги оповідання та короткі історії. Електронна книга автора повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Теплі родинні історії -
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Віталій
Віталій
14 вересня 2024 01:55
"Теплі родинні історії" - це зворушливий збірник, який нагадує про важливість родинних зв'язків та спільних спогадів. Кожна історія пронизана теплом і любов'ю, що залишає після себе відчуття затишку та розуміння. Ця книга спонукає переосмислити власні родинні зв'язки і цінувати миті, проведені з близькими.
Правовласникам