Книги » Новинки » День Пса
День Пса
Fb2

Книга День Пса Каролін Ламарш скачать fb2

Назва: Електронна книга День Пса
ISBN: 978-617-7192-79-3
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Анетти Антоненко
Оригінальна назва: Le Jour Du Chien
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать День Пса fb2

Короткий зміст книги День Пса - Каролін Ламарш

Каролін Ламарш є авторкою кількадесяти романів, повістей, есе і радіоп’єс. Вона є членом Королівської академії французьких мови і літератури Бельгії.
Роман Каролін Ламарш «День Пса» (1996) отримав найвизначнішу літературну премію Бельгії - імені Віктора Росселя. Це була перша книжка авторки, якій судилося закласти канон сучасного бельгійського роману в новелах. Події у творі обертаються навколо начебто банальної ситуації: посеред автостради жене ошалілий собака. Однак кожен, хто це бачив, сприйняв образ через призму власних життя і проблем. Священик, далекобійник, гомосексуал, удова - для кожного Пес став точкою відліку нового самоусвідомлення. На сторінці ви можете завантажити книгу День Пса в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання День Пса належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Каролін Ламарш повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу День Пса - Каролін Ламарш
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Тетяна
Тетяна
14 вересня 2024 04:33
«День Пса» Каролін Ламарш — це захоплююча та емоційно насичена історія, яка змушує задуматися про стосунки між людьми та тваринами. Авторка майстерно переплітає філософські роздуми з простими, але глибокими моментами, що залишають слід у серці. Читання цієї книги — це справжня подорож у світ, де кожен день може стати незабутнім.
Правовласникам