Книги » Новинки » Микола Куліш. Вибрані твори
Микола Куліш. Вибрані твори
Fb2

Книга Микола Куліш. Вибрані твори Микола Куліш скачать fb2

Назва: Електронна книга Микола Куліш. Вибрані твори
ISBN: 978-966-2164-92-3
Мова: Українська
Видавництво: Смолоскип
Рік видання: 2014
Формат: Електронна

Скачать Микола Куліш. Вибрані твори fb2

Короткий зміст книги Микола Куліш. Вибрані твори - Микола Куліш

Пропонуємо увазі читачів вибрані твори Миколи Куліша (1892-1937) — найсамобутнішого українського драматурга ХХ ст., чия творчість довгий час замовчувалась на радянських теренах, але від того не втрачала актуальності. Видання містить десять п’єс («97», «Отак загинув Гуска», «Зона», «Хулій Ху-рина», «Народний Малахій», «Мина Мазайло», «Закут», «Патетична соната», «Вічний бунт», «Маклена Ґраса»), щоденникові записи, уривки з листування, а також ґрунтовні літературознавчі статті про письменника.
Книга стане у пригоді студентам, викладачам, широкому колу зацікавлених осіб. Видання може бути використане як навчальний посібник. На сторінці ви можете завантажити книгу Микола Куліш. Вибрані твори в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Микола Куліш. Вибрані твори належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Микола Куліш повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Микола Куліш. Вибрані твори - Микола Куліш
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Дарина
Дарина
14 вересня 2024 07:33
Книга "Микола Куліш. Вибрані твори" вражає глибиною думки та майстерністю слова автора. Його твори відображають складні соціальні та політичні реалії України XX століття, сповнені емоцій та безкомпромісної правди. Читачі знайдуть в них не лише художню цінність, а й важливі уроки про людську природу та історію.
Правовласникам